Danskerne er vilde med at cykle, og med mere end 11.000 km skiltet cykelrute kommer du ikke hele vejen rundt lige foreløbig. Der er således masser af muligheder for at hoppe på cyklen og få vind i håret, mens du tramper af sted og oplever Danmark i dit eget tempo.

Og med et Klubhæfte i hånden begynder du turen ved at få et cykeleftersyn hos Rask Cykler eller Rolsted Cykler. Du sparer op til 238 kroner og får tryghed for en perfekt køreoplevelse med i prisen. Så er du godt vej til at trille din andel af de 11.000 km cykelrute.

Mangler du cykeltøj, -hjelm eller måske nye, hurtige solbriller til turen, så kig forbi Intersport, som giver 20% på din yndlingsvare i butikken – og med både app og hæfte, kan du bruge tilbuddet på op til fire varer. Så kan du blive klædt på cykelferie, som en anden Tour de france-stjerne.

Hjemvendt fra cykelferie med ømme stænger får du hos Aarhus Fiskespa en omgang massage til at sætte kroppen rigtig på plads igen. 45 minutters massage for 300 kroner. Du sparer 200 kroner i forhold til normalprisen.

Christian er juniorleder og bor pt. i København, hvor han leger med ord og kommunikation

 

Bestil dit klubhæfte på [email protected] – så kommer vi forbi med det!

 

HUSK at hente app’en til Klubhæfte

– så kan du bruge alle rabatterne 2 gange!

 

Støt vores tur til Uganda

Til sommer tager vi til Uganda for at hjælpe fattige familier, skoler og landsbyer med at få adgang til rent vand. Når du køber et Klubhæfte, støtter du vores tur.

Vidste du, at for 10 kr. kan vi skaffe rent vand til 2 skolebørn – i et helt år?