Vores spejderhuse

Vi er så heldige at have både et spejderhus i Lystrup og en primitiv spejderhytte i Lisbjerg skov.

 

Spejderhuset

Vores spejderhus brændte desværre i forsommeren 2020. Imens vi venter på, at det bliver bygget op, er vi imidlertid så heldige, at vi har fået nye lokaler lige ved siden af.

Vi holder nu til i den gamle Klub 5 på Elsted Skolevej 2, lige ved siden af beboerhuset.

Bag huset har vi en bålhytte og en raftegård til alle vores rafter og brænde. Den bruger vi ofte, når der skal laves mad over bål, eller vejret er surt og vi trænger til at komme lidt i læ.

 

Skovhytten

 Er vores helt egen primitive spejderhytte i Lisbjerg skov. Vi bruger hytten en del i sommerhalvåret, så vi kan komme lidt ud i naturen, sætte klatrebaner op og pionere vilde projekter.

Den kan godt være lidt svær at finde, hvis man ikke har været der før. Herunder har vi lavet en rutevejledning og sat et kryds på kortet 🙂 Hvis du skal derud, så husk at sætte 5-10 min af til at gå ind til hytten fra parkeringspladsen.

 

Rutevejledning fra Spejderhuset:
  1. Kør mod Elev enten ad Ørnstrupvej eller ad Elstedvej.
  2. I Elev drejer du til venstre efter kirken ned ad Koldkilde
  3. Forsæt ud af Koldkilde til du når til skoven
  4. Inde i skoven svinger vejen til venstre og lidt efter kommer parkeringspladsen til højre. Der er et lille grønt skilt hvor der står “Lisbjerg Skov”

Fra parkeringspladsen forsætter du til fods mod Skovhytten.

  1. Følg sti ind i skoven
  2. Til venstre for stien kommer der en lille sø, drej ind på en sti til højre lige efter søen. Den er ikke særligt bred, stien ?
  3. Følg stien op til Skovhytten.

 

Lån af skovhytten

Det er muligt at låne skovhytten som spejdergruppe, eller hvis man har en tilknytning til gruppen. Skriv til [email protected] for at høre om den er ledig og se kalenderen herunder: 

april 2024

man tirs ons tors fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  • Pionering i Skovhytten

Retningslinjer for lån af Spejderhuset og Skovhytten

Vi låner Spejderhuset og Skovhytten af kommunen, hvorfor det er deres regler, der gælder for udlån af lokalerne. Lokalerne må derfor ikke udlånes til privat brug! Du kan se retningslinierne på denne side under afsnittet “Regler”. Filen hedder “Retningslinjer for brug af Sport & Fritids lokaler og anlæg”.

Gensynsweekender efter kurser og lignende betrager vi dog som spejderarrangementer, hvorfor Spejderhuset og Skovhytten godt kan lånes til sådanne formål.

Hvis der er flere end 10 personer, som skal overnatte i Spejderhuset, skal du booke lokalerne i god tid, da man skal indberette det til brandmyndighederne mindst 10 dage før overnatningenDu kan sende en ansøgning her.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv en mail til [email protected]

Hytterne leveres rengjort efter brug. Skulle der mod forventning ikke være gjort rent, vil vi fremsende faktura for rengøring.