Familiespejder

3. – 6. år

Mødedag

En lørdag i måneden kl. 9:30 – 12:00
Vi møde ved vores hytte Skovhytten.

Kontakt

Line Pihlmark Gadegaard

23 81 73 53

line_g@lystrupgruppe.dk

Om os

Mærke Familiespejder er for familier med børn i alderen 3 til 6 år. Det er en enestående mulighed for at tage familien med i skoven til aktiviteter, bål og hyggeligt samvær med andre børnefamilier.

Familiespejder tager udgangspunkt i emnerne natur, leg og oplevelse. Familiespejder er fælles oplevelser for hele familien, gennem aktiviteter for børn, sammen med deres forældre eller en anden voksen. Aktiviteterne er tilpasset børn i alderen 3 til 6 år, men søskende er velkomne.

Vi mødes i vores Spejderhytte “Skovhytten” i Lisbjerg skov en lørdag i måneden fra kl. 9.30 til 12.00

Desuden mødes vi første mandag i måneden fra kl. 16.30 – 18.00 til fælles aftensmad, leg og hygge. Sted meldes ud senere.

OBS. FÆLLESSPISNING ER FORELØBIGT AFLYST PGA. CORONA.

Hvis du gerne vil vide mere om FamilieSpejder eller du gerne vil være med, så kontakt koordinatorerne for familiespejderne.

Koordinatorerne

kvinde
Karen Damsgaard-Bruhn
kvinde
Line Pihlmark Gadegaard
Assistenter
kvinde Ida
kvinde Lærke

 

Vær at vide

Når du er spejder lærer du om naturen. Ikke kun ved at HØRE om dyr og planter. Men også ved at VÆRE udenfor – så meget som muligt. Vi går f.eks I skoven. Vi svinger over bækken i et langt tov. Vi kan finde frøer og andre insekter…Så Husk UDETØJ er vigtigt!

Nyheder

Alle aktiviteter aflyst til og med 3. januar

Alle aktiviteter aflyst til og med 3. januar

Familiespejdere, da vejret var varmt og solen skinnede. Grundet de nye lokale Coron-restriktioner i Aarhus Kommune, er familiespejder den 19/12 aflyst. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men desværre ikke noget vi er herre over. Det samme gælder...

læs mere
På pandekageløb med Rasmus Klump

På pandekageløb med Rasmus Klump

Igår var familiespejderdag og denne gang skulle vi på pandekageløb. Alle familiespejder-egern var gode til at finde pilene igennem skoven, og løse poster med alt det, der skal bruges til Rasmus Klumps livet. Der var æggekast, melstafet og...

læs mere

Kalender

Nothing from 31. december 2020 to 31. januar 2021.