Familiespejder

3. – 6. år

Mødedag

En lørdag i måneden kl. 9:30 – 12:00
Vi mødes oftest ved vores hytte Skovhytten.

Kontakt

Line Pihlmark Gadegaard

23 81 73 53

[email protected]

Om os

 

MærkeVI HAR 15 glade børn og deres forældre, men vi kan sagtens være flere 🙂 

Familiespejder er for familier med børn i alderen 3 år til skolestart. Det er en enestående mulighed for at tage familien med i skoven til aktiviteter, bål og hyggeligt samvær med andre børnefamilier.

Familiespejder tager udgangspunkt i emnerne natur, leg og oplevelse. Familiespejder er fælles oplevelser for hele familien, gennem aktiviteter for børn, sammen med deres forældre eller en anden voksen. Aktiviteterne er tilpasset børn i alderen 3 til 6 år, men søskende er velkomne.

Vi mødes omkring sommeren ved vores spejderhus på Elsted Skolevej 2 i Lystrup, og rykker om sommeren til vores Spejderhytte “Skovhytten” i Lisbjerg skov. Vi mødes en lørdag i måneden fra kl. 9.30 til 12.00. Nogle gange mødes vi også med resten af gruppens spejdere. Hvis I ikke har bil kan Skovhytten sagtens nåes på cykel fra Lystrup, men vi kan også sagtens aftale fælleskørsel fra gang til gang.

Se kalenderen for vores program og mødedatoer.

Hvis du gerne vil vide mere om FamilieSpejder eller du gerne vil være med, så kontakt lederne for familiespejderne.

Værd at vide

Når du er spejder lærer du om naturen. Ikke kun ved at HØRE om dyr og planter. Men også ved at VÆRE udenfor – så meget som muligt. Vi går f.eks I skoven. Vi går på eventyr i snedriverne. Vi tager på Pirattogt og  vi kan finde frøer og andre insekter…Så Husk UDETØJ er vigtigt!

Nyheder

Storm, stole, stearinbomber og snitteri

Storm, stole, stearinbomber og snitteri

Familiespejderne mødtes lørdag d. 3. februar i det dejligste solskin. Efter at have sunget vores velkomstsang blev vi delt op i 2 grupper. Herefter skiftedes vi til at lave de sejeste stole, som vi senere skal have med ud til Skovhytten, og...

læs mere
Egern i sneen

Egern i sneen

Igår lørdag d. 6. januar trodsede de seje familiespejdere vejret og mødtes til "mørkemøde". Vi havde dog flyttet mødet fra Skovhytten til Spejderhuset, da vi ellers var bange for at nogle skulle forsvinde i sneen på vej ind igennem skoven! Vi gik i...

læs mere

Kalender

3. februar 2024
 • Familiespejdermøde
  3. februar 2024  09:30 - 12:00
  Klubben-Bålhytten, Klubben-st-Bæver-/ulverum (30)

  Se mere her

16. marts 2024
 • Familiespejdermøde
  16. marts 2024  09:30 - 12:00
  Skovhytten-Skovhytten

  Se mere her