Familiespejder

3. – 6. år

Mødedag

En lørdag i måneden kl. 9:30 – 12:00
Vi mødes oftest ved vores hytte Skovhytten.

Kontakt

Line Pihlmark Gadegaard

23 81 73 53

[email protected]

Om os

 

MærkeVI HAR LEDIGE PLADSER EFTER SOMMERFERIEN, OG VIL RIGTIG GERNE SE DIG! 

Familiespejder er for familier med børn i alderen 3 år til skolestart. Det er en enestående mulighed for at tage familien med i skoven til aktiviteter, bål og hyggeligt samvær med andre børnefamilier.

Familiespejder tager udgangspunkt i emnerne natur, leg og oplevelse. Familiespejder er fælles oplevelser for hele familien, gennem aktiviteter for børn, sammen med deres forældre eller en anden voksen. Aktiviteterne er tilpasset børn i alderen 3 til 6 år, men søskende er velkomne.

Vi mødes i vores Spejderhytte “Skovhytten” i Lisbjerg skov en lørdag i måneden fra kl. 9.30 til 12.00. Nogle gange mødes vi også med resten af gruppens spejdere. Hvis I ikke har bil kan Skovhytten sagtens nåes på cykel fra Lystrup, men vi kan også sagtens aftale fælleskørsel fra gang til gang.

Se kalenderen for vores program og mødedatoer.

Hvis du gerne vil vide mere om FamilieSpejder eller du gerne vil være med, så kontakt lederne for familiespejderne.

Lederne


Line Pihlmark Gadegaard
Christian Pihlmark
Julie Munk
Assistenter
Ida
Lærke

 

Værd at vide

Når du er spejder lærer du om naturen. Ikke kun ved at HØRE om dyr og planter. Men også ved at VÆRE udenfor – så meget som muligt. Vi går f.eks I skoven. Vi svinger over bækken i et langt tov. Vi kan finde frøer og andre insekter…Så Husk UDETØJ er vigtigt!

Nyheder

Frøer, Pizza og masser af regn!

Frøer, Pizza og masser af regn!

Lørdag den 26. august var det første møde i den nye spejdersæson for familiespejderne. Vi mødtes i højt humør på parkeringspladsen ved Skovhytten, hvor vi startede med at synge vores egern-sang og sige goddag til hinanden. På nær 3 børn var alle...

læs mere
Familiespejder sommerlejr 2023

Familiespejder sommerlejr 2023

I sidste weekend mødtes 8 seje familiespejdere og deres forældre til et døgn i skoven ved Skovhytten. Vi startede med eftermiddagskaffen og derefter slog vi telte op og gjorde klar til vi meget senere skulle i poserne. Herefter var der aktiviteter...

læs mere

Kalender

28. oktober 2023
  • Familiespejder møde
    28. oktober 2023  09:30 - 12:00
    Skovhytten-Skovhytten

    Se mere her