Familiespejder

3. – 6. år

Mødedag

En lørdag i måneden kl. 9:30 – 12:00
Vi mødes oftest ved vores hytte Skovhytten.

Kontakt

Line Pihlmark Gadegaard

23 81 73 53

[email protected]

Om os

 

MærkeVI HAR 15 glade børn og deres forældre, men vi kan sagtens være flere 🙂 

Familiespejder er for familier med børn i alderen 3 år til skolestart. Det er en enestående mulighed for at tage familien med i skoven til aktiviteter, bål og hyggeligt samvær med andre børnefamilier.

Familiespejder tager udgangspunkt i emnerne natur, leg og oplevelse. Familiespejder er fælles oplevelser for hele familien, gennem aktiviteter for børn, sammen med deres forældre eller en anden voksen. Aktiviteterne er tilpasset børn i alderen 3 til 6 år, men søskende er velkomne.

Vi mødes om vinteren ved vores spejderhus på Elsted Skolevej 2 i Lystrup, og rykker om sommeren til vores Spejderhytte “Skovhytten” i Lisbjerg skov. Vi mødes en lørdag i måneden fra kl. 9.30 til 12.00. Nogle gange mødes vi også med resten af gruppens spejdere. Hvis I ikke har bil kan Skovhytten sagtens nåes på cykel fra Lystrup, men vi kan også sagtens aftale fælleskørsel fra gang til gang.

Se kalenderen for vores program og mødedatoer.

Hvis du gerne vil vide mere om FamilieSpejder eller du gerne vil være med, så kontakt lederne for familiespejderne.

Værd at vide

Når du er spejder lærer du om naturen. Ikke kun ved at HØRE om dyr og planter. Men også ved at VÆRE udenfor – så meget som muligt. Vi går f.eks I skoven. Vi går på eventyr i snedriverne. Vi tager på Pirattogt og  vi kan finde frøer og andre insekter…Så Husk UDETØJ er vigtigt!

Nyheder

Egern lærer om egern

Egern lærer om egern

Lørdag d. 25 maj mødtes alle de friske familiespejdere endelig igen i Skovhytten. Vejret var selvfølgelig pragtfuldt, og vi nød rigtig meget at være i skoven igen. Familiespejdere kalder jo sig selv for "egern", så idag skulle vi lære noget mere om...

læs mere
Kan et egern være kunstner??

Kan et egern være kunstner??

I lørdags mødtes de seje egern-familiespejdere, og vi skulle rigtigt være kreative! Vi dekorerede nemlig vores flotte strandstole i de flotteste farver, og glæder os allerede meget til at skulle have dem med ud til Skovhytten, hvor vi vil bruge dem...

læs mere

Kalender

15. juni 2024
 • Familiespejdersommerlejr
  15. juni 2024  14:00 - 16. juni 2024  10:00
  Skovhytten-Skovhytten

  Se mere her

16. juni 2024
 • Familiespejdersommerlejr
  15. juni 2024  14:00 - 16. juni 2024  10:00
  Skovhytten-Skovhytten

  Se mere her

17. august 2024
 • Familiespejdermøde
  17. august 2024  09:30 - 12:00
  Skovhytten-Skovhytten

  Program følger....


  Se mere her