Junior

4. – 5. klasse

Mødedag

Tirsdags kl. 18:00 – 20:00 

Kontakt

Christian Bruun
22 93 08 89

[email protected]

Om os

MærkeVi har desværre venteliste hos juniorerne. Kontakt Christian på [email protected], hvis du ønsker at blive skrevet op.

Hos juniorerne begynder spejderlivet for alvor. Her siger vi farvel til fantasirammen fra bæverne og ulvene, mens spejderarbejdet i patruljer begynder at tage fat. Vi leger stadig og har det sjovt, mens vi øver os i at tage ansvar for os selv og fællesskabet.

Hos juniorerne møder du udfordringer, når du sammen med din patrulje løser opgaver, går på opdagelse i naturen og bliver klogere på dig selv og samfundet. Nogle aftener øver vi os i at tænde bål, binde knob og løse morsekoder, mens vi andre gange bruger en hel aften på at bygge de sejeste og hurtigste papirfly eller bliver klogere på, hvad følelser er og undersøger, hvad der gør os glade, kede af det, bange eller lykkelige.

Vi lægger vægt på, at hver enkelt spejder får mulighed for at udvikle sig selv, men også lærer vigtigheden af at kunne indgå i et fællesskab med kammeraterne i patruljen, mens vi øver os i at samarbejde.

Og så har vi det mest af alt bare sjovt sammen, bruger vores fantasi og nysgerrig til at blive klogere, mens vi brænder en masse krudt af.

Værd at vide

Juniorerne mødes hver tirsdag fra 18.00 til 20.00. Vi er for det meste i spejderhuset i Lystrup, men tager af og til ud til vores hytte i Lisbjerg Skov, Skovhytten.

Et par gange om året tager vi på weekendture. Typisk ligger der et par ture i efteråret og foråret, mens årets store højdepunkt er sommerlejren i skolernes sommerferie.

Du kan læse lidt om, hvad det er vi laver nedenfor. Der er der links til historier og indlæg fra vores møder og ture. God læselyst!

Nyheder

Kom til sommerlejraften i Lystrup Gruppe

Kom til sommerlejraften i Lystrup Gruppe

Tirsdag den 10. oktober inviterer Lystrup Gruppe til sommerlejraften i Lystrup Kirke. Arrangementet er for bævere, ulve, juniorer, trop og klan og deres forældre og søskende. Vi mødes tirsdag kl. 17.00, hvor vi spiser egen medbragt mad, inden...

læs mere
Juniortur med treretters menu

Juniortur med treretters menu

Sidste weekend i april var fem juniorer på weekendtur i Skovhytten. Her tog de mærket Bålkok. Et mærke, man gør sig fortjent til, når man virkelig mestrer at lave mad over bål. Det gør juniorerne. Fredag aften mødtes vi til snobrødsbuffet. Her...

læs mere

Kalender

5. december 2023
  • Casinomøde

    5. december 2023  18:00 - 20:30
    Klubben-st-Flexrum (30), Klubben-st-Køkken (3)

    Se mere her