Så er det – endelig – tid til at betale kontingent for efteråret 2014.

Jeg beklager meget, at opkrævningen først sker nu. Korpset har arbejdet på en ny løsning, som ville integrere vores medlemssystem med kontingentbetaling. Det havde betydet en lettere registrering af kontingentbetalinger, mulighed for at opdatere medlemsdata og mange andre smarte ting. Derfor havde vi ventet på, at denne løsning blev klar.

Desværre er det blevet forsinket og vi opkræver derfor kontingent på den måde, som vi tidligere har gjort.

Klik her for at komme til betaling af kontingent

SU: 25. november

 

Fritidspas

Hvis du tidligere har haft fritidspas, så kontakt Johannes. Vi er nemlig så heldige, at vi har fået støtte fra Lystrup Sognestøtte til at betale kontingent for spejdere, der tidligere har brugt fritidspas. Skriv til [email protected] eller ring på 40 86 98 95.