I pinseferien tog 11 friske ulve afsted på junglelejr på spejdercentret Houens Odde. – Det var en fantastisk oplevelse. Her kommer lidt indtryk fra lejren:

Fredag aften, da teltene var sat op i Seeonee-bjergene, mødtes alle 250 ulve ved Dhaktræet. Her var der ulveleg og velkomst:

Lørdag var ulvene rundt på forskellige aktiviteter. Temaet var hjernen og kroppen, og som Mowgli i junglen skulle ulvene lære forskellige ting og løse en masse opgaver. Ulvene gik rundt i deres egen bande men også sammen med andre grupper. Mens 2 af os ledere stod post, gik den sidste rundt og sørgede for at få fyldt vand og boller/frugt på ulvene, så de kunne klare alle strabadserne. – Og de klarede opgaverne flot, alle ulvene.

Både efter frokost og om eftermiddagen var der fri leg. Ulvene i Lystrup gruppe har alle sammen en god fantasi, og de er simpelthen så gode til at finde på lege, hvor alle er med. Det er fantastisk at se for os ulveledere, at ingen bliver holdt udenfor. Hver gang der var fri leg havde de travlt med at bygge et hus med hø. Hver ulv lavede deres eget værelse, og der blev både lavet toiletter og computere. Computertasterne var mælkebøtteblomster og siv blev til senge. Og efter besøg i tutten blev der også bygget lænestole med chipsholdere:-)

[videojs mp4=”https://lystrupgruppe.dk/wp-content/uploads/2013/09/ulve29video1_480.mp4″]

[videojs mp4=”https://lystrupgruppe.dk/wp-content/uploads/2013/09/ulve29video2_480.mp4″]

 

 

Både lørdag og søndag var der lejrbål ved rådsklippen. Her var hele staben klædt ud som de forskellige dyr, vi kender så godt fra historierne om Mowgli. Vi så hvordan Mowgli skulle igennem forskellige prøver. Han var ikke ret god til nogle af tingene, men med 250 ulves opbakning, klarede han prøverne. Det var nogle festlige og sjove lejrbål. I det hele taget var det en fantastik engageret stab, der fuld af energi gjorde det sjovt for både børn og voksne:

Søndagens aktiviteter var temaerne “hænder”, kreative opgaver og “venner” som lagde vægt på samarbejde. Det kan du se mere om i næste indlæg, så følg med her på siden 😉

 Læs anden del af Junglelejren her