Søndag var der igen aktiviteter. Første halvdel af dagen var temaet “venner”. Ulvene skulle lave forskellige opgaver hvor de skulle samarbejde. F.eks. med at føre hinanden rundt på en bane med bind for øjnene, hjælpe hinanden med at lave puslespil uden at tale sammen eller kaste med æg.

Om eftermiddagen var temaet “hænder” hvor det var mere kreative aktiviteter. Der blev lavet t-shirt, danset, snittet og lavet smykker

Både om eftermiddagen og aftenen var der hygge i teltene med junglespil og kort. Drengene havde inviteret alle de andre ulve til pyjamasparty efter lejrbålet, med skriftlig gæsteliste og forbudt for voksne… Vi undskylder at tandbørstningen var før slikkepindene…Det er sådan noget man ekstraordinært får lov til når det er sidste aften på en spejderlejr 😉

Mandag var det tid til at få pakket sammen, og så var der afslutningsgudstjeneste med hele kolding Provsti, klokkespil i en lastbil og søde fanevagter. Det var en dejlig oplevelse at være på junglelejr med verdens bedste ulveunger. Og I forældre skal bare vide at børnene kan dobbelt så meget som vi tror – og måske tredobbelt så meget som I tror 😉 De er ret fantastiske, så tusind tak for lån!