I dag skulle bæverne plante hver deres kartoffel. Mon kartoflerne er levende og kan de mon gro? Det finder bæverne ud af, for de fik hver deres plante med hjem og skal nu passe godt på den. Det bliver spændende at høre hvordan det går for de heldige kartofler! 🙂

Bæverne blev herefter delt i to hold. Hvert hold skulle prøve at bygge hver deres bål. Vi lærte hvordan vi bygger et bål op fra bunden og hvor vigtigt det er at skabe læ, så ilden kan få fat. Bæverne var rigtig seje til at finde godt brænde og belønningen for det fine arbejde var lækre brød ristet over gløderne – bævernes yndlingsspise, i hvert fald i Lystrup! 🙂

For os bævere er det også vigtigt at røre os, så vi sluttede mødet af med en god klatretur. Et skønt møde var slut og vi glæder os allerede til næste gang 🙂

Stor spejderhilsen fra de glade bævere