Lørdag var sidste dag på sørøverlejren. Sørøverne havde nedpioneret det meste af lejrpladsen fredag aften, så der var kun teltene tilbage. Efter en lækker morgenmad, der bestod af rester af cornflakes, havregryn, rugbrød, spegepølse, bananer, rosiner og meget andet, gik sørøverne til makronerne. Teltene blev ryddet for soveudstyr og pakket sammen.

De venlige lokale landkrabber havde været så flinke at låne os en traktor med et bur på ladet. Buret kunne vi køre direkte ombord på færgen, så vi skulle ikke til at læse om, når vi kom op til havnen. Det var smart! Sørøver Poul blev udnævnt til traktor-kaptajn, da han fortalte, at traktoren var den samme model, som han havde kørt med som barn. Hvor hyggeligt!

Vi ankom til færgelejet i fornuftig tid. Så var der kun tilbage at nyde sejlturen til Snaptun, hoppe ombord i de ventende biler, slæbe alt grej på loftet, hænge de våde telte op og til sidst sige tak for en god lejr!