I lørdags mødtes de seje egern-familiespejdere, og vi skulle rigtigt være kreative! Vi dekorerede nemlig vores flotte strandstole i de flotteste farver, og glæder os allerede meget til at skulle have dem med ud til Skovhytten, hvor vi vil bruge dem til resten af forårets møder og ikke mindst på sommerlejren 🙂

Familiespejderne viste, at de er mega gode til at hugge brænde, helt uden at bruge en økse! Og vi talte om, hvordan det nu lige er man laver et godt bål. Bagefter brugte vi selvfølgelig de seje stearinbomber vi lavede på forrige møde. Der måtte dog stadig rigtig mange tændstikker til, for at tænde bålet, da det blæste vældig meget! Så kunne man jo passende også tage sig en gyngetur i blæsevejret!

Til sidst lavede vi dej til lækre pandebrød, som vi bagte over bålet, og som bagefter blev nydt af både børn og voksne.