Familiespejderne mødtes lørdag d. 3. februar i det dejligste solskin. Efter at have sunget vores velkomstsang blev vi delt op i 2 grupper. Herefter skiftedes vi til at lave de sejeste stole, som vi senere skal have med ud til Skovhytten, og stearinbomber, så vi altid kan tænde bål uanset vejret. Dem fik vi faktisk brug for med det samme, for med den kraftige storm på dagen, så var de rigtig gode til at få gang i bålet. Vi prøvede også alle at snitte med en dolk, og har nu helt styr på snittereglerne for familiespejdere:

1. Kun snitte sammen med en voksen

2. Altid snitte væk fra sig selv og gerne med spredte ben

3. Altid putte dolken i skeden, når vi bevæger os rundt med den

Til sidst lavede vi en af familiespejdernes livretter på bål – lækre croissanter 🙂

Inden vi gik hjem fik alle familiespejdere udleveret 5 lodsedler, som de allerede er i fuld gang med at sælge!