KFUM-Spejderne i Lystrup har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte gruppens arbejde med 5 øre pr. liter, når du tanker hos OK med dit OK-kort eller din OK-app.

Det koster ikke dig noget. OK betaler støtten, og vi kan bruge pengene til at lave endnu mere godt spejderarbejde.

Hos KFUM-Spejderne i Lystrup bruger vi fx penge på at købe telte, dolke og brænde, som vi bruger til spejdermøderne og ture. Derudover har vi udgifter til rengøring, lederpleje og kurser til vores ældste spejdere. Så støtten er velkommen, og vi håber, at du har lyst til bidrage.

Sådan kommer du i gang

Har du ikke et OK-kort, kan du bestille det på ok.dk/lokalsporten. Det er gratis at bestille kortet, men du betaler et gebyr til betalingsservice på 5,50 kroner i forbindelse med den månedlige opkrævning.

Har du allerede et OK-kort, kan du få KFUM-Spejderne i Lystrup tilknyttet dit kort, så du automatisk støtter, når du tanker. Det gør du ved at ringe til OK på 70 10 20 33 og fortælle, at du gerne vil støtte KFUM-Spejderne i Lystrup. Så sørger de for at ændre det.

Du kan også vælge at betale via OK’s app. Den kan hente her. Bruger du app’en, hæver OK støtten fra 5 til 10 øre pr. liter.

Vil du støtte gruppens arbejde uden om OK?

I gruppens bestyrelse har vi haft flere overvejelser om at indgå sponsoraftale med OK. Mest af alt er vi nysgerrige på, om det kan genere en indtægt, som vi rent faktisk kan mærke og står mål med indsatsen for at fortælle om produktet.

Men vi har besluttet, at vi gerne vil prøve det af. Samtidig skal det være klart for alle, at det er frivilligt tilbud for gruppens medlemmer og støtter.

Ønsker man i stedet at støtte KFUM-Spejderne i Lystrup uden et OK-kort, kan man altid overføre skattefrie gaver gennem KFUM-Spejderne i Danmark. Det kan du læse mere om her https://kfumspejderne.dk/stot-os/. Husk at skriv “KFUM-Spejderne i Lystrup” i beskedfeltet, så pengene går til gruppen.

Foto: Johny Kristensen