Selvom der stadig er sommerferie, glæder vi os allerede til at tage hul på et nyt spejderår hos KFUM-Spejderne i Lystrup. I indlægget her har vi samlet alle de praktiske informationer om opstarten af det nye spejderår i 2023.

Første spejdermøde efter sommerferien

Første spejdermøde er tirsdag den 22. august, hvor vi mødes i Skovhytten til oprykning og uddeling af årsstjerner fra kl. 17.00 til 19.00. Husk tøj efter vejret, da vi skal være uden for, og så skal du medbringe en madpakke, da vi spiser sammen ved Skovhytten, inden vi er færdige.

Programmet for aftenen er:

  • 17:00: Fælles opstart for alle enheder
  • 17:15: Oprykning i enhederne
  • 18:00: Spisning (husk madpakke)
  • 18:30: Uddeling af årsstjerner og fælles afslutning

Da vi er mange, som mødes ved Skovhytten, kan det være en fordel at tage cyklen. Parkeringspladsen ved skoven er ikke stor. Alternativt kan parkeringspladsen ved Elevvej 85 bruges.

Aftenen er for alle enheder, men der vil ikke være program for familiespejdere, som ikke skal rykke op til bævere. Forældre er velkomne til at være med til uddeling af årsstjerner kl. 18.30.

Har du spørgsmål til opstartsmødet, kan du skrive til gruppeleder Christian Bruun på [email protected] eller tage fat på din enhedsleder.

Hvad byder spejderåret 2023/24 på?

Der venter mange spændende oplevelser i spejderåret 2023/24 for KFUM-Spejderne i Lystrup. Lige nu er enhedslederne i fuld gang med at planlægge et spændende program for enhederne. Fælles for alle aktiviteterne er, at der er fokus på fællesskab, udfordringer og natur.

Allerede i september lægger vi hårdt fra land med tage i Tivoli Friheden, når gruppen deltager i Spejderne og FDF indtager Tivoli. Her skal vi løse sjove og udfordrende opgaver, mens vi prøver forlystelser i Tivoli Friheden. Tilmeldingen til turen er lukket, men frygt ej, hvis du ikke fik dig tilmeldt i første omgang. Vi forventer at åbne tilmeldingen igen omkring spejderopstart og skriver nærmere på mail. Ellers vil efteråret og vinteren byde på enhedsture, ligesom gruppens traditionsrige julehyggedag er en mulighed for at komme på tur, hvor vi sammen laver juledekorationer og julehygger.

Og så bliver 2024 forhåbentlig året, hvor vi kan rykke ind i vores nye spejderhus. Vi krydser fingre for, at håndværkerne snart går i gang med at bygge. Byggeriet er lige op over og betyder desværre, at vi i en periode vil få begrænset adgang til vores græsplæne og bålhytte. Men det klarer vi.

Næste års store spejderoplevelse bliver en udlandstur for gruppen. Mere om det i løbet af efteråret. Men for nu kan vi godt dele, at de ældste spejdere formentlig kan se frem til en bjergrigoplevelse i og omkring Alperne, mens der stadig lægges mere hjemmelige planer for yngste spejdere.

Lederne glæder sig til en ny sæson spejder hos KFUM-Spejderne i Lystrup, og ser frem til at se dig igen den 22. august ved Skovhytten kl. 17.00. Husk madpakke og tøj efter vejret.