Lørdag den 26. august var det første møde i den nye spejdersæson for familiespejderne. Vi mødtes i højt humør på parkeringspladsen ved Skovhytten, hvor vi startede med at synge vores egern-sang og sige goddag til hinanden. På nær 3 børn var alle nemlig nye – super dejligt at møde så mange nye ansigter, men også at se “de gamle” igen efter ferien. Efter en kort opstart begav vi os i 2 grupper ind i skoven, hvor de seje familiespejdere skulle følge sportegn – Det var de super gode til, og de fandt heldigvis også en lille snack undervejs! Løbet sluttede ved Skovhytten, hvor vi heldigvis havde fået hjælp af en af gruppens seje rover-spejdere, til at sætte nogle sejl op – vi havde nemlig set vejrudsigten. Kort tid efter ankomsten kom der da også et kæmpe skybrud, men hvad gør det, når bare man har sit gode regntøj og høje humør! Vi beviste i hvert tilfælde, at man sagtens kan lave snobrød i regnvejr 🙂 Denne gang med pizzafyld – mums.

Vi fangede også en hel masse frøer og lavede fine huse til dem. Så kunne de nemlig studeres fra alle sider!

Endelig blev alle de nye familiespejdere selvfølgelig iført fine røde tørklæder, som vi også lavede navneskilte til. Der blev også til sidst udleveret mærker, som vi er spændte på, om de har fået syet på tørklædet inden næste gang.

Alle var heldigvis enige om, at det til trods for vejret havde været en dejlig dag, og vi glæder os allerede til næste møde i september.