I sidste weekend mødtes 8 seje familiespejdere og deres forældre til et døgn i skoven ved Skovhytten.

Vi startede med eftermiddagskaffen og derefter slog vi telte op og gjorde klar til vi meget senere skulle i poserne. Herefter var der aktiviteter i skoven. Gruppens klatreinstruktør Sune havde hængt en klokke HØJT op i et træ, men mange af børnene var alligevel helt oppe og ringe med den! Og for nogle var det en kæmpe sejr bare at komme op!!! Mega stærkt af alle 🙂

Vi lærte også førstehjælp og fik både trøstet, sat plaster på og lavet de fineste forbindinger på både bamser og forældre. Familiespejderne var også super gode til at ligge deres forældre i aflåst sideleje!

Så var det tid til at forberede aftensmaden, som bestod af saltdejsindbagt kalkunbryst med bagte kartofler, salat og brød. Måltidet blev naturligvis tilberedt på bålet.

Efter aftensmaden var der “fri leg” indtil vi alle faldt omkuld i teltene efter en super dejlig eftermiddag.

Familiespejder lederne var utroligt nok de første, som var oppe næste morgen, men så kunne de jo lige gøre bålet klar til morgenmaden, som bestod af “æggebrød” (og havregryn/grød til dem, som ikke kunne vente 🙂

Til sidst var der bare tilbage at ønske hinanden en rigtig god sommer efter en super dejlig sommerlejr og en skøn familiespejder sæson.