Efter maange laange møder i logo-udvalget er vi nu endelig klar med en afgørrelse i logo konkurrencen. Det har været hårdt og vanskeligt at træffe en afgørrelse med så gode forslag, men valget er faldet på Rasmus Vinges fremragende bud, der indkapsler, hvem vi er i Lystrup, på en rigtig fin måde. Vi hæftede os specielt ved den fine måde at få L’et i Lystrup flettet ind, ligesom spejderriet også er tydeligt, for alle om man er spejder eller ej.

Hvad sker der nu?

Og nu sidder du måske og tænker på, hvad der nu skal ske, og det kan vi godt forstå. Vores knald-dygtige eksiltropleder Mike, er gået igang med arbejdet med at få skitsen til at blive et rigtigt logo, som kan bruges på tryk, samt på nettet. Vi drømmer om et logo, som vi kan vise frem på ture og lejre, hjemmesiden, plakater og ikke mindst gruppe-t-shirts og det kræver lidt arbejde.

Vi glæder os til at vise det nye logo frem her på siden.

Den kvikke læser bemærkede, at vi nævnte t-shirts. Det glæder vi os til at fortælle meget mere om, når vi kommer lidt længere i processen.