I lørdags handlede familiespejdermødet om BÅL. Vi gik tur til Pileengen og fandt gode ting til optænding (og også lidt skrald, nu vi var igang 🙂 Bagefter talte vi om, hvad man kunne bruge til optænding, hvis det lige havde regnet og alting var vådt….. Stearinbomber! Dem var familiespejderne mega gode til at lave under stor koncentration. Vi lavede også de flotteste bålposer, som man fremover kan have alle sine “bålting” i, så man altid kan tænde et bål!

Til sidst skulle familiespejderne selvfølgelig selv være med til at bygge et bål op og tænde det. Inden da blev vi dog nødt til at afholde musebegravelse, da vi fandt en død mus i bålhuset. Musen fik det fineste gravsted med smukke blomster og et lille kors. Vi talte om, at man som regel sagde nogle søde ting om den døde til en begravelse, men at det jo var lidt svært, når vi ikke havde kendt musen….. Vi nøjedes derfor med at sige, at vi håbede den havde haft et rigtig godt museliv ved spejderhuset, og så bad vi fadervor.

Mødet sluttede med lækre popcorn over bål