I søndags, i det dejligste sensommervejr, hjalp en masse seje forældre og spejdere med at få klaret opgavelisten ved vores midlertidige spejderhus i Lystrup. Der blev klargjort brænde til den store guldmedalje og både ydre og indre rammer fik en overhaling med enten lugning, græsklipning eller grundig rengøring.

Det er dejligt at se, alt det vi kan nå på en arbejdsdag, når vi hjælpes ad! Lederne havde forinden indrettet sig med alle vores dejlige nye materialer i Spejderhuset, men der blev også lavet opbevaring til teltene samt ryddet op i gemmerne og smidt lidt ud.

For ledernes side skal lyde et stort tak til forældrebestyrelsen og de fremmødte forældre og spejdere! Jeres hjælp gør, at vi kan fokusere på det vi er bedst til – nemlig at lave spejderarbejde!

Se billeder fra arbejdsdagen herunder: