For lidt over en uge siden havde vi den årlige arbejdsdag i Skovhytten, som altid med en fuld to-do liste. Heldigvis dukkede en masse seje forældre og spejdere op for at hjælpe og vejret viste sig endda også fra sin bedste side!

Kyndigt planlagt og styret af gruppebestyrelsen blev alle sat i arbejde – selv de mindste spejdere hjalp med at gøre klar til frokosten. De store poster inkluderede at få lappet et hul i gulvet indenfor, at få styr på bålpladsen, den årlige rengøring indvendigt og kløvning af så meget brænde vi kunne nå. Vi har været heldige at få træ når kommunen fælder i skoven, og efter et par års liggetid trængte det virkelig til at blive kløvet/motorsavet (alt efter størrelse).

Vi har samlet stemningsbilleder herunder og vil sige mange tak (!) til alle de seje forældre og spejdere for hjælp. Det er fedt at se hvad foreningsfællesskabet kan – specielt efter et noget usædvanligt år. Vi glæder os til at bruge den flotte bålplads til madlavning og lejrbål med alt det kløvede brænde!

Og tak til vores seje forældrebestyrelse som havde timet og tilrettelagt det hele! Jeres gå-på-mod og ambitioner gør det endnu federe at være frivillig leder!