Biller, bænkebidere, skolopendere og tusindben kunne ikke vide sig sikre idag i skoven, da ivrige egernunger og deres forældre var til familiespejder. Idag var temaet nemlig krible krable.

Vi studerede alle de små krible krable dyr under forstørrelsesglas og gav dem et dejligt, midlertidigt sted at bo. Der var også et heldigt egern som fik en frø i nettet – men ingen frøæg, selvom vi havde håbet på det. Men derfor kunne vi alligevel godt lave frøudviklingshjul, og høre historien om prinsessen og tudsen. “Kvæk, kvæk – skal vi to være venner?” En anden slags frø var dem, vi puttede i frøbomber som kan kastes hjemme i haven, så der kommer de flotteste blomster. Familiespejdere elsker bålmad og idag var menuen urtepottebrød. De blev næsten ikke sorte og smagte så godt med syltetøj. Nøj hvor vi glæder os til næste gang vi skal mødes til familiespejd i skoven. – Det bliver når bladene er sprunget ud og der skal ske noget helt vildt når egernungerne bliver til flyveegern 🙂