Efter to måneder med kreative onlinemøder, holdt junior og trop i tirsdags årets første online møde! De nye retningslinjer giver os mulighed for at mødes max 25 mennesker udenfor, så længe vi spritter godt af og holder afstand. Og da vi alligevel ikke har så meget plads indenfor, har vi været udenfor siden sommerferien alligevel, så det var ingen udfordring for os 🙂

Juniorspejderne drog til Lystrup Kirke og holdt et klassisk lagkagemøde, hvor der blev testet klassiske spejderfærdigheder med spiselig belønning. Se billederne af de flotte kreationer nederst.

Hos troppen var der egentlig planlagt virtuelt plantemøde – men det blev rykket op i Spejderhusets baghave med lidt ekstra lys. Hver især blev spejderne guidet i at lave små regnskovshaver i medbragte glas med kul, leca kugler, jord og små plantespirer høstet i tropledernes plantelagre. Hvor overlevelsesdygtige regnskovshaverne er, må tiden fortælle 🙂

Fra junior- og troplederne side kan vi hilse og sige, at det var dejligt at se spejderne igen! Det er utrolig fedt at se, at spejderne stadigvæk har mod på fede udendørsaktiviteter, og vi glæder os til at se jer næste gang.

Juniorspejdernes lagkageløb

Byg din egen regnskov med troppen