Hos troppen har vi indtil videre lavet lidt forskelligt Coronaspejd/Hjemmespejd, men da troppen blev spurgt om de var friske på masterchef bake off… Ja, så var svaret JA. Så i går aftes indtog 6 tropspejdere deres forældres køkkener og kreerede pandekager med chokolademousse til den store guldmedalje!

Se et par eksempler på de færdige kreationer herunder. Hvis I har lyst til at gøre troppen kunsten efter, er under billederne også ingredienslisten og en kort vejledning.

Fremgangsmåde:
1. Smelt smøret og køl det let af. Bland ingredienserne til pandekager i den angivne rækkefølge i opskriften (det er vigtigt)
2. Pisk fløden til chokolademoussen fast, men ikke helt til flødeskum. Og stil den på køl.
3. Lav pandekagerne
4. For at lave moussen: tag 20/40/60 gram fra din mørke chokolade, og hak resten groft. Det er meget vigtigt at det er god chokolade og mindst 70%!
5. Find 2 skåle som passer ind i hinanden og fyld det varmeste vand fra hanen i den største skål – ca halv fyldt.
6. Put chokoladen i den mindste skål og fyld den præcise mængde vand angivet i opskriften i chokoladen.
7. Rør rundt i chokoladen-vand blandingen indtil chokoladen er helt glat.
8. Skift vandet i den store skål ud med koldt vand fra hanen og køl skålen med chokolade i den et minut.
9. Bland 1/3 af fløden i chokoladen og rør rundt. Bland den sidste fløde forsigtigt i.
10. Smør de afkølede pandekager med chokolade moussen, rul og pynt med den sidste chokolade, nødder eller hvad i har lyst til 🙂
11. Nyd de lækre pandekager med familien!