Lystrup Gruppe

Lysshow for alle pengene

18. november 2020 · Ikke kategoriseret · Skrevet af Line Marie Christiansen

Som vi nærmer os vinteren bliver det mørkere og mørkere når vi er til spejder. Det betyder at spejderne er blevet gode til at have pandelampe med – og det giver os mulighed for at have en kæmpe lysfest!

For at lave fede billeder og kunne “male med lys” kræver det dog absolut mørke. Derfor drog tropspejderne ud i det mørke Lisbjerg skov i tirsdags, bevæbnet med et par gode kameraer og alt hvad spejderne kunne opstøve af batteri-drevet lys. Vores to patruljer “De hurtige dovendyr” og “De strintende stinkdyrene” fik hver et kamera med fotograf (/en leder) med ud i skoven og på 1,5 time fik de brugt deres fantasi til at kreere fancy lysbilleder. Resultaterne kan i se herunder 🙂