Vi ses i morgen til spejderog på sommelejren!
Der skal mere end en brand til at stoppe en flok fantastiske spejdere og deres ledere i at starte spejderarbejdet op igen! De fleste enheder starter op som planlagt i morgen d. 9 juni, og holder sommerafslutning ugen efter. Nogle møder vil være rykket, da Spejderhuset ikke er brugbart, så husk at tjekke jeres mail.

Sommerlejr
Og vi skal SELVFØLGELIG stadigvæk på sommerlejr! Vi venter stadig på de sidste retningslinjer fra myndighederne, men Rip, Rap og Rup har stadig kurs mod Sletten til eventyr rundt i Andeby. Vi er i kontakt med flere spejdergrupper om at låne materialer, flere tilbød sig så snart de hørte om branden. Så tak til jer, fordi i viser hvad det er spejder kan! Vi løfter i flok!

Spejderhuset
Der er afspærret omkring Spejderhuset, og det er meget vigtigt, at den overholdes! Det har vist sig, at der var asbest i loftet, så det ligger spredt omkring huset. Så vi ses i stedet i Skovhytten eller rundt omkring i Lystrup om omegn til spejdermøder op til sommerferien.

TAK!!!!
Af hjertet tak for den store interesse og omsorg vi har fået fra nær og fjern. Det er fantastisk at føle jeres støtte og høre jeres roser. Lederne og bestyrelsen er alle meget rørte over at føle, hvor elsket spejderne er i lokalsamfundet, og at høre hvor mange der har haft deres gang i spejderhuset i deres barndom/ungdom. Vi er en stærk gruppe og der skal mere til at få os ned med nakken.

Hvad nu?
Vi er ved at få et overblik over, hvor meget vi har mistet. Vi har desværre mistet mange små sentimentale mindedimser og gaver fra 50 års spejderarbejde, men det meste materiel kan vi erstatte og spejderminderne har vi med os! Politiet og de professionelle er i gang, og vi opfordrer kraftigt til, at alle holder sig væk! Vi er i dialog med kommunen om at få nogle rammer på plads til efter sommerferien, men heldigvis er spejder ikke nødvendigvis så afhængigt af fysiske redskaber. Vi melder løbende ud som vi ved mere.

Indtil da har vi alt for mange fede planer med spejderarbejdet i Lystrup til at sætte farten ned, så vi fortsætter ufortrødent!

Spejderhilsner
Lederne og bestyrelsen