OBS! Vi er nu så mange, at der venteliste! Kontakt Line, hvis du vil på venteliste.

Synes du, at bævere er nogle gamle slyngler? At bål og natur er noget af det fedeste? At sjov og leg bare er sagen?

Så er Familiespejder lige noget for dig!

Hvem er det for?

Familiespejder er for dig, der er mellem 3-6 år. Du skal have en voksen med. Om det er din far, bedstemor lege-tante eller en helt fjerde voksen, som du gerne vil have med til Familiespejder, bestemmer du helt selv!

Hvad skal vi lave?

Det er et godt spørgsmål! Og vi har glædet os til at give dig svaret, for vi synes faktisk selv, at vi har et super fedt program!

Programmet kan du finde lige her:

Hvor skal vi være?

Vi mødes en lørdag om måneden i Skovhytten. Der står den på natur, sjov og masser af hygge. Det bliver vildt fedt!

En mandag om måneden spiser vi sammen – hvor kan du se i programmet. Formålet er vi kan lære hinanden at kende og netværke lidt. Dét glæder vi os også til!

Hvem er vi?

Vi er to familiespejderkoordinatorer, Line og Karen. Line kender du måske som vores kasserer og Karen har du måske mødt for som ulveleder.

De har begge så meget trang til bål, sjov og spejderi, at de simpelthen var nødt til at starte familiespejder op.

Med sig til at holde dem i ørene er to utroligt dygtige familiespejderkoordinatorassistenter og super-spejdere, Ida og Lærke.

Du kan også blive familiespejderkoordinator! Eller rettere den voksen, du tager med kan. Har du mod på lidt planlæggeri, så kontakt Line eller Karen. Du finder vores info her.

Fedt! Jeg er klar!

Herlig! Alt du skal gøre for at være med fra august er lige at få en voksen til at sende en mail eller sms til Line eller Karen – så får du et link til en indmeldingsblanket.

Det koster 200 kr for dig og din voksne.