Lystrup Gruppe

Cook along

11. maj 2020 · #hjemmespejd · Skrevet af Sune Monrad

Maden kan laves over bål, på trangia eller på komfur

Kom med på tirsdag den 12. maj, hvor vi sammen skal lave mad hver for sig. I kan være med på bål, trangia eller komfur, når bare du har købt ingredienserne fra indkøbslisten og fundet de redskaber, der skal bruges.

Du kan se med live på vores Facebook side eller YouTube, hvor du også løbende kan komme med kommentarer. Følg linker herunder for at finde den på YouTube

Ingredienser

Her er alt du skal bruge til fire personer. Ved fire personer kan vi anbefale to trangiaer i stedet for en, hvis det skal gå lidt hurtigere.

  • Olie
  • 600g søde kartofler
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1-2 spsk karry
  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 spsk spidskommen
  • Frisk chili (kan udelades, hvis man ikke er til den slags)
  • Ingefær
  • 150g røde linser
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 spsk peanutbutter
  • Frisk lime
  • Salt
  • Et par håndfulde frisk spinat
  • Saltede peanuts
  • Friske koriander (kan udelades)
  • 3 dl hvedemel
  • Salt
  • 3 spsk olie
  • Vand

Grejliste

  • Gryde
  • Pande
  • Grydeske
  • Paletkniv
  • Skål
  • Skærebræt
  • Kniv
  • Dørslag/si
  • Spisegrej
  • Grydelapper