Dette flotte mærke kan du snart blive indehaver af

Kære dejlige spejdere!
Selvom vi ikke kan mødes hver tirsdag i øjeblikket, betyder det ikke at i helt skal undvære spejder og spejderaktiviteter.

De forskellige enheder har arbejdet på hvordan vi kan bringe spejder hjem til jer, og hvis i ikke har hørt fra jeres enhedsleder endnu, gør i det snart.

Bævere og ulve er blevet sendt på et sjovt foto-opgave løb i Lystrup, så i også husker at få lidt frisk luft og nyder foråret lidt. Bare husk at holde afstand 🙂

For junior, trop og senior lancerer vi i aften #onlinespejd hvor i kan genopfriske jeres logiske sans, kodehuskere og lære lidt om årets sommerlejr, hvor vi skal på eventyr med Rip, Rap og Rup.

Som det sidste er vi ved at sætte sidste hånd på et hjemmespejd mærke til alle enheder – nogle af jer har måske allerede hørt om det fra jeres enhedsleder ;). Mærket er designet af en spejdergruppe i Voerladegård, og vi har været i gang med at lave opgaver til de forskellige enheder. Hvis man kan fuldføre et vist antal af dem har man optjent et mærke! Alt efter hvor længe vi skal gå til hjemmespejd, fylder vi måske lidt flere opgaver på, så i ikke kommer til at kede jer 😉

Vi glæder os til at se jer igen til spejder

Spejderhilsner
Lederne