Tilmeldingen til årets sommerlejr med Rip, Rap og Rup er allerede åben og de første har tilmeldt sig! Vi skal på eventyr (åååh åhh) med Rip, Rap og Rup, læse i grønspættebogen og se hvilke sjove eventyr de har planlagt for os.

Her kan du finde tilmeldingen (frist 1. juni) og herunder finder du al praktisk informationen om årets lejr:

Hvem skal med? Hele Lystrup gruppe, alle fra den mindste bæver til den største roverklan-spejder er inviterede. Sidst vi alle var afsted sammen var på den store SL-lejr, så vi synes det var ved at være tid 🙂

Hvor skal vi hen? Vi starter ved spejderhuset i Lystrup lørdag den 27. om formiddagen og kører fælles i bus mod Sletten ved Silkeborg, hvor vi har base.  

Hvornår tager vi afsted? Vi er afsted fra d. 27/6-4/7 (uge 27). Vi kører alle sammen ud med fælles bustransport lørdag. Bævere og ulve bliver hentet tirsdag til besøgsdag af forældre, mens junior og op bliver kørt hjem med bus..

Må jeg komme med som forældre? Hos bæverne og ulvene vil de gerne have et par forældre med som madtanter. Ellers er du meget velkommen til besøgsdag tirsdag. Hvis du gerne vil med som madtante/onkel for bæverne og ulvene, så sæt kryds i tilmeldingen når du tilmelder dit barn. 

Jeg/mit barn har aldrig været på lejr før, hvad er det for noget? En tur med dine bedste spejdervenner, hvor vi sover i telt (alle enheder, ledere og madtanter/onkler), laver mad over bål, pionerer vilde bygningsværker og tager på fede eventyr hver dag. Tag fat i din leder hvis du har spørgsmål.

Hvad skal jeg have med? Se linket til pakkeliste her. Husk madpakke til frokost lørdag, og at det danske sommervejr kan være uforudsigeligt.

Hvad koster det? For bævere og ulve er prisen 600 kr, mens junior og op må slippe 1200 kr. Det er gratis at deltage som madtante.

Må min søster/bror/hund/forældre/bedsteforældre komme på besøg?Det kan du tro de må. Om tirsdagen fra kl 13 – 16 har vi besøgsdag for alle interesserede. Som forældre til en bæver eller ulv får man lov til at tage sin spejder med hjem i bad bagefter. Hvis man ikke kan deltage som forældre til bæver/ulv, vil nogle andre bæver/ulveforældre helt sikkert gerne give din spejder et lift hjem.

Kan posten komme helt til Sletten? Post Nord bringer ud, men eventuel post skal nok sendes i god tid. Alternativt har vi en lille lokal postafdeling som modtager post med navn og dato på når vi tager afsted. 
Adresse til Sletten: Bøgedalsvej 16, 8680 Ry. Mærk posten med navn og ‘Lystrup gruppe’

Hvis du har flere spørgsmål: Skriv en mail til [email protected]