December nærmer sig (som altid alt for hurtigt), og vi har et fantastisk tilbud til jer som er på udkig efter en voksen julekalender.
Vi har helt ekstraordinært fået lov til at sælge medlemmer af Lystrup gruppe (og deres forældre) den lækre kaffejulekalender fra Kaffeagenterne (dem der også laver spejderkaffe) til kun 400 kr – det er 100 kr mindre end normalprisen!

Endnu bedre, så kan vi sende hele overskuddet fra dem til vores samarbejdsgruppe Mercy Scouts i Uganda som en ekstra julegave. Sidste sommer var vi 28 spejdere fra gruppen nede og besøge Gidds og Mercy Scouts, hvor vi så hvor stor en forskel vi kan hjælpe dem med at gøre. Deres fokusområder er bl.a. at skolegang og adgang til rent vand skal være en selvfølge – præcis ligesom det er for os!


Pengene vil gå til at give flere børn adgang til rent og sikkert drikkevand samt deres årlige julefest. Julefesten kaldes “Put a smile on every childs face” og afholdes hvert år af Mercy Scouts med festmåltid, lege, små gaver som blyanter og malebøger samt festlig stemning for børn fra omkringliggende områder. For en stor del af børnene er det en fest de ser frem til hele året, og flere og flere børn vil gerne være med. Sidste år deltog over 400 børn!

Hvad er der i julekalenderen?

I kaffejulekalenderen finder du 24 unikke poser med kaffebønner – hver til 8 kopper. Dvs du får 192 kopper i løbet af december, med en fantastisk pris på kun ca 2 kr pr kop! Du kan læse mere om kalenderen her.
Bare rolig, du behøver ikke nå at drikke alt kaffen i december, den er også god efter jul 😉

Sådan får du fingre i den

https://medlemsservice.spejdernet.dk/event/id/2107/register kan du bestille din(e) julekalendere indtil d. torsdag d. 14/11 og afhentes tirsdag d. 26/11 ved spejderhuset eller i Lystrup senere (kontakt kasserer Line på 23817353 hvis det er aktuelt).

Glædelig næsten-jul-men-ikke-helt-endnu
fra lederne og gruppebestyrelsen i Lystrup Gruppe 🙂