Sidste sommer var vi i Uganda. Der mødte vi en herlig spejderleder, Tonny! Han er helt igennem et fantastisk menneske – og fordi han lige nu er frivillig på Kandersteg i Schweiz kommer han på besøg hos os! Hurra!

Tonny viste os en masse om Uganda: Hvordan de er spejdere, hvad de spiser, hvad de leger og så videre. Derfor vil vi gerne vise ham, hvordan vi er spejdere i Danmark. Og nu hvor julen snart står for døren, tænkte vi, at det var oplagt at kombinere to fantastiske ting: Spejder og jul!

En spejder-juls lørdag i skoven

Derfor vil vi gerne invitere dig og hele din dejlige familie ud i Skovhytten til hygge og leg med Tonny.

Kom med lørdag den 2. november kl. 10-14.

Vi mødes ved Skovhytten og slutter samme sted.

Hvad skal der ske i skoven?

Se, dét var et godt spørgsmål! Der skal ske en masse sjove ting! Vi skal nemlig vise Tonny, alt det sjove, skægge, spændende, uhyggelige (kun lidt), og udfordrende, vi laver i skoven. Vi skal lave bål, spille nissebowling, danse verdens længste “Nu er det jul igen” igennem skoven, jagte julemandens rensdyr, finde glemte gaver, holde æbleskivespisekonkurrence mod selveste Julemanden og meget meget mere!

Det bliver hyl!

Og frokosten bliver legendarisk! Det garanterer vi 😀

Jeg er klar! Hvor melder jeg mig og min familie til?

Fedt! Det gør du lige her – men gør det i dag! Tilmeldingsfristen er allerede på mandag den 28. oktober!

Den er kort, det beklager vi! Men Tonny har først lige nu fået ok til at holde fri og komme herop.