Sommerferien lakker mod enden og skolen starter igen og det betyder at spejder er tilbage igen om tirsdagen.

Efter en sommerferie med sommerlejre fra Bjørnebo til USA er vi klar til et nyt spejderår. Det starter vi med oprykning og årsstjerner tirsdag den 20. august fra 17.00 – 19.00, hvor vi skal sige farvel til de, der rykker op, og velkommen til de nye i enhederne. Vi skal selvfølgelig også have en ny stjerne til uniformen og så spise vi sammen, så husk derfor madpakke.

Er du ny, som gerne vil prøve at være spejder i Lystrup, så starter vi tirsdagen efter, altså tirsdag den 27. august. Kontakt enhedslederen i den enhed, som passer til spejderens alder. Du finder kontaktoplysninger i menuen under enhederne / kontaktlederne.

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte gruppeleder Sune på [email protected]

Vi glæder os til at se en masse glade spejdere igen.
Store spejderhilsner fra Lederne