’Tarzans hårde bananer’, ’De stribede underbukser’ og tre andre superseje hold var i søndags et smut i Elsted Kirke til nytårsparade med efterfølgende Tarzan-løb i Lisbjerg Skov. I dagens anledning var løvtræsskoven omdannet til en regnskov, hvilket primært kunne mærkes ved en relativt høj luftfugtighed i form af små regnbyger. Det var dog ingen hindring for hverken spejderne eller deres forældre, der med højt humør besøgte de syv poster rundt omkring i skoven.

På posterne mødte de blandt andet den skøre Professor, Janes far, som havde samlet en masse underlige ting i sin kuffert, som man skulle huske på. Nogle ting blev sågar memoreret ved at tage dem på! Dette viste sig endda at være en fordel, da der senere blev spurgt ind til, hvilke beklædningsgenstande, der var i kufferten.

Den store kløft, længere inde i skoven, skulle senere krydses i bedste Tarzan-stil – det vil altså sige ved hjælp af moderne lianer (nogen kender dem også som en svævebane)! Det var dog ikke nok at koncentrere sig om at svinge… Nej, samtidig skulle der præcision-skydes med bananer, hvilket viste sig at være ret svært!

Derudover skulle de seje spejdere også forsøge sig med at lære abesprog, der bestod af en masse prikker og streger, og de skulle prøve at bevæge sig ligesom dyrene for at passe bedre ind i skoven.

“Gorillaerne” forsøger her at efterligne et tusindben, så de bedre kan passe ind i skoven.

Uden mad og drikke, duer helten ikke – og spejdere er bestemt også helte, så derfor skulle der også steges krokodillekød på en af posterne. Det smagte skønt!

Dagen sluttede med en dejlig varm omgang suppe med lækre hjemmebagte boller. Tak til dem, der bagte, og tak til alle de spejdere og forældre, der støttede op om arrangementet i godt humør!