Nu er det virkelig snart vi tager afsted – og det bliver fedt! 
Men først er her lige det sidste information forud for turen. Der er en del, men det er vigtigt at læse det hele grundigt!

På søndag den 15. august
På søndag mødes vi kl 14 i Spejderhuset og pakker det sidste + får styr på alle papirer og spørgsmål inden afrejse. Har du noget udstyr du har spørgsmål til, så tag det med og vi kigger på det. Vi satser på at være færdige senest kl 18.

Før afrejse
Den første malaria pille skal tages mandag den 16. august kl 18! Så hjælper vi hinanden med at tage dem dernede, da det er vigtigt at de tages på samme tid hver dag.

Afrejsen
Når vi skal afsted mødes vi kl 2 natten mellem mandag og tirsdag ved Spejderhuset og fordeler os i de tilmeldte biler. Det er vigtigt at du selv har husket pas og gul feber bevis, en kopi af forsikringspolice og rejseforsikringsnødnummer og selvfølgelig visum!
Derudover skal du medbringe morgenmad, da vi ikke får mad på det første fly. Husk ingen væsker! En helt tom drikkedunk er fin, så finder vi et sted at fylde dem.

Din store rygsæk kan med fordel puttes i en cargobak/rygsækpose hvis du har (kan købes for 169kr i spejdersport), ellers medbringer vi sorte sække og tape (ellers kan remme og snore nemt sætte sig fast på bagagebåndet). Er du i tvivl om hvad du må have med i bagagen, så se her: https://www.brusselsairlines.com/com/practical-information/travel-info/before-the-flight/luggage-info/baggage-rules/default.aspx
og tjek gerne vores pakkeliste igen her: https://lystrupgruppe.dk/uganda-2018/pakkeliste/.

Når vi er dernede
Vi opdaterer på instagram og facebook når vi kan- begge steder som lystrupgruppe. Så kan dine pårørende følge med 🙂 Vi vil forsøge at opdatere hver dag, men det kan være en enkelt dag smutter.

Vi har adgang til Wifi dernede, men det koster kameler ift herhjemme. Derfor er det ikke til YouTube og kattevideoer. Det må selvfølgelig gerne bruges til kommunikation til dem derhjemme. Men inden du går i gang skal det tjekkes af med en leder, så vi er sikre på at der er wifi til alle.

Hvis du har spørgsmål, så tag fat i os på søndag eller skriv til [email protected]