Det lyder måske sært, synes du, at vi tager stødgivere til griseindhegning med til Uganda. Men der er mening med galskaben, bare rolig!

Der er nemlig flere fiduser ved at holde grise: De er svære at stjæle i modsætning til høns. De spiser alt muligt affald og de giver en masse dejligt kød, som familien kan sælge til en voksende middelklasse i Uganda – og til alle turisterne 🙂

Her fortæller Laura og Johannes lidt om sådan en fætter og hvorfor den er god til at holde grise inde i en indhegning.

Tak til farm-shop.dk

De meget flinke folk hos farm-shop.dk har hjulpet os med at finde det helt rigtige udstyr, vi skal have med. Med deres hjælp kommer vi afsted med 4 små smarte stødgivere, der kører på solceller og har et batteri, der bliver ladet op, når solen skinner og som kan skiftes, hvis solen ikke skinner nok. Det er tæskesmart og mega driftsikkert!

De har samlet 4 sæt til os med stødgiver, hegn, stolper, jordspyd og alt det, som skal bruges. Nu glæder vi os til at 4 familier i Uganda kan prøve kræfter med at holde grise og få en masse gode erfaringer.

Støt vores tur til Uganda

Til sommer tager vi til Uganda for at hjælpe fattige familier, skoler og landsbyer med at få adgang til rent vand. Når du køber et Klubhæfte, støtter du vores tur.

Vidste du, at for 10 kr. kan vi skaffe rent vand til 2 skolebørn – i et helt år?