Forberedelserne til den store Uganda-tur er i fuld gang. Vi arbejder med vandpumper, søger fonde, sælger klubhæfter, bliver vaccineret, lægger program og meget mere. Vi vil gerne hjælpe det bedste vi kan, og derfor spurgte vi Gidds, hvad han og hans spejdere mangler mest af alt. Svaret er tydeligt – kan I skaffe telte og gerne patruljetelte?

Patruljetelte er dyre, men rundt omkring i Danmark findes mange grupper, som har en masse på lager, som bare ligger og samler støv. Derfor skrev vi opslag på diverse sociale medier og hjemmesiden, hvilket har betydet at vi har samlet en masse brugte telte ind.

Her ses et udsnit af de telte vi har samlet! Der er alt fra lavuer (en slags tipier) til tunneltelte og patruljetelte

Hvad gør vi nu?

Efter en del henvendelser og koordinering er det lykkedes at skaffe to patruljetelte fra Gl. Immervad Gruppe i Sønderjylland samt en masse assorterede telte fra FDF Sletten. Vi er jer evigt taknemmelige, men hvordan håndterer man så mange telte, barduner, stænger, pløkke osv.?

Tjo spørger man roverne om hjælp, så gør de det bare, og det var lige, hvad vi gjorde. Med hjælp fra roverne og nogle ihærdige tropspejdere er vi oppe på fire funktionelle telte samt et vi ved, at vi kan samle. Der er stadig mange telte tilbage, men mon ikke vi klarer det (kryds fingre for os)?

 

 

 

Roverne og Michael melder klar efter, med slid og slæb, at have samlet et laaangt patruljetelt. Vi skal måske lige have snakket om teltorden? ;-P