Med sommer kommer sommerfester med venner, bekendte og familie. Er der bedre anledning til at gøre noget ud af sig selv? For at håret sidder lige i skabet tilbyder Katalina dameklip, striber, kur og føn, hvor der spares hele 690 kroner.

Som ekstra selvforkælelse giver NoaNoa 20% på valgfri vare, lige oplagt til en flot sommerkjole eller nederdel.

Når sommerfesten eller en hyggelig grillaften står for døren, er det altid god stil at sørge for en lille værtindegave. Det kunne jo være en flot buket eller en plante til haven fra Akropolis Blomster, som giver hele 25% rabat. Så med gaven under armen, håret nyklippet og veltilpas i nyt lækkert tøj, skal det nok blive en god sommer.”

Ida er tropleder og nyder sommeren på dejlige Fyn

 

Bestil dit klubhæfte på [email protected] – så kommer vi forbi med det!

 

HUSK at hente app’en til Klubhæfte

– så kan du bruge alle rabatterne 2 gange!