Mangler du en billig og sjov sommerferieaktivitet? Tag familien eller vennerne med op på toppen af Bruuns Galleri, og giv den gas på den udendørs minigolfbane med 18 huller! Med Klubhæftet i hånden koster det kun 60 kroner for 2 personer – og så er der endda 2 af disse kuponer i hæftet (s. 203)!

Efter hård konkurrence på øverste etage, kan I tage trapperne ned på stueetagen af Bruuns Galleri, hvor I kan besøge Cirkel Kaffe. Her kan I få en gratis Breadstick (med chokolade, tranebær eller oliven, mhm!) ved køb af en cappuccino, eller I kan spare 25% på cirkelblend og smooth tea (s. 55). Lækkert!

Herefter kan I tage ned på gågaden og finde butikken Games. Her er et kæmpe udvalg af spil, der kan spilles på terrassen de sene sommeraftener, tages med på campingturen eller gives i gave til en sommerfødselar. Games giver 10% rabat på en valgfri vare eller 15% på puslespil (s. 137). God sommer derude! 🙂

Monica er juniorleder og elsker sommervejret!

 

Bestil dit klubhæfte på [email protected] – så kommer vi forbi med det!

 

HUSK at hente app’en til Klubhæfte

– så kan du bruge alle rabatterne 2 gange!