Med al det gode vejr er det på tide at finde cyklen frem. Det kunne være oplagt at smutte en tur til stranden og nyde eftermiddagssolen efterfulgt af et besøg hos Slagter Stjernholm efter to kalveschnitzler til 59 kroner til aftensmad.

Er cyklen ikke i så god stand, skal den måske i stedet trækkes ned til Rolsted i City Vest og få sig et cykeleftersyn til den nette sum af 250 kroner (230 kroner sparet).

Når cyklen er fikset og maven fuld af lækre kalveschnitzler, kunne resten af aftenen jo nydes som tilskuer til en Århus Håndbold kamp, og du kan tage en ven med under armen, da der er 2 for 1. Så kan Århus Håndbold ikke undgå at vinde med dobbelt opbakning 😉

Ida er tropleder og bor pt. i Odense, hvor hun studerer.

 

Bestil dit klubhæfte på [email protected] – så kommer vi forbi med det!

 

HUSK at hente app’en til Klubhæfte

– så kan du bruge alle rabatterne 2 gange!