I det fantastiske sommervejr er det vigtigt at huske og nå den ugentlige is-kvote. Klubhæftet kan selvfølgelig give en hjælpende hånd.

Hos det hippe Social Foodies sparer du 50% på is i vaffel eller bæger – og de kan klart anbefales! (s. 49). Mens isen fordøjes kan det anbefales at slå et smut forbi Spejdersport og få 20% rabat på et par short/vandresko/pandelampe eller hvad der end lige mangler i grejkassen for at komme ud i det skønne danske sommervejr. Nu tænker du måske at du har hørt det med Spejdersport før – men du kan faktisk få rabat af 2 omgange. Hvis du downloader appen kan det så ganges med 2, så du kan køre 4 vare total til 20% rabat. Bedre bliver det næsten ikke!

Men sådan en omgang shopping tager kræfter, det ved alle. Så i kan snuppe en lille efter-shopping forfriskning ved at slå et smut forbi YOGO på Guldsmedegade. Der får du nemlig 2 for 1 frozen yoghurt hos YOGO. Det er lavet på yoghurt, men er stadig fløjsblødt og fuld af smag (og så er det jo næsten sundt) (s. 51)

Line Marie er tropleder og nyder det dejlige vejr

 

Bestil dit klubhæfte på [email protected] – så kommer vi forbi med det!

 

HUSK at hente app’en til Klubhæfte

– så kan du bruge alle rabatterne 2 gange!