De første vaccinationer er i hus, programmet begynder at forme sig mere og mere og vi knokler hårdt med sogneblade, klubhæfter og meget andet for at blive klar til den store Ugandatur.

Vi skal 29 spejdere afsted i alle aldre og enheder, og for at vi er bedst muligt forberedt tager vi alle en samlet forberedelsesdag, hvor vi skal lære mere om Uganda og komme tættere på hinanden.

Vi har inviteret en masse kloge mennesker, som skal gøre os klogere på, hvad Uganda er for et land, hvad man skal huske at pakke, og hvordan man undgår at blive syg.

Det hele løber af stablen søndag den 13. maj fra kl 10.00-20.00

Programmet kommer her, men kan ændre sig i takt med, at aftalerne falder på plads 🙂

 

Program for forberedelsesdagen

10.00-12.00: Info fra os om program, hvordan rejser vi, pakkeliste og andet praktisk

12.00-13.00: Frokost

13.00-14.30: Oplæg ved Seniorer Uden Grænser, som kan fortælle os om de aktuelle forhold, sikkerhed på offentlige steder, fødevarer og drikkevarer, kulturelle forhold, som hvordan man klæder og opfører sig og sikkert en masse andet. Seniorer Uden Grænser har projekter i samme område, som vi skal ned til.

15.00-16.30: Oplæg ved Thommas. Thommas kommer fra Kenya og har boet mange år i Danmark, så han kender til de kulturelle forskelle. Han vil fortælle os om hvordan livet er i Kenya og Uganda, så vi har en fornemmelse af, hvad vi kan forvente.

16.30-20.00: Aftensmad over bål og hygge. For at vi alle kan lære hinanden rigtig godt at kende inden afgang skal vi sammen lave aftensmad og hygge ved bålet og selvfølgelig bliver maden Uganda-inspireret. 

Mellem hvert modul vil der være en lille pause med lidt indlagt rystesammen aktivitet.

Vi glæder os til en hyggelig dag, hvor vi kommer tættere på Uganda.

Spejderhilsner fra Uganda-udvalget

[email protected]