Tænk engang – foråret er (i følge kalenderen) kommet og inden vi ser os om har vi ramt sommerferien.
Til sommer glæder vi os til at skulle på Harry Potter Lejr med ulvene, besøge Bjørnebo med Bæverne, til Tydal i Tyskland med Juniorerne og noget af troppen og ikke mindst til Uganda med resten af troppen, seniorer, rovere og ledere!

Men man skal som bekendt yde før man kan nyde, derfor uddeler vi sogneblade, hjælper til ved bagarumsmarkeder, sælger julemærker og ikke mindst lodsedler. Pengene gør det muligt for spejderne at få oplevelser de aldrig vil glemme, som når vi tager på udlandstur. Så tag godt imod alle vores søde spejdere, når de kommer rundt tirsdag d. 6. marts

Udover en rigtig god gerning er der også en masse lækre præmier på spil bl.a. 10 rejsegavekort på 20.000 kroner og hvem kunne ikke bruge det i den her kulde? 🙂

Vi glæder os til at komme rundt til jer.