Vi kender ikke alt information fra lejren endnu, det sendes på mail så snart vi ved det.

Opsamlings- og ankomstspunkt for junior/trop/ulve er Vejlby-Risskov hallen.

Man skal selv transportere sig derhen – og det er vigtigt man er der til tiden! Vi medbringer beachflag, så vi er nemme at finde.

Transport

Junior/trop skal møde op kl 7.50 d. 22 og ankommer igen d. 30 kl ca. 18.30

Ulve skal møde op kl 8.00 d. 25 og ankommer igen d. 28 kl 16.15

Man skal selv transportere sig derhen – kom gerne i god tid! Vi medbringer beachflag, så vi er nemme at finde.

Dagenes forløb: der vil være aktiviteter i dagtimerne. Derudover vil junior/trop skulle lave mad, hugge brænde, vaske op og alle andre praktiske gøremål på en lejrplads. Ulvene deltager i mindre grad.

Besøgsdag er onsdag d. 26 fra efter frokost til før aftensmad – mere info kommer. I er velkommen til at se jer om i lejren efter i har været på besøg, men der er program for børnene efter besøgsdagen er slut.

Penge

Lejren er pengeløs og benytter i stedet skejser armbånd. De blev udleveret i tirsdags, og ellers får børnene dem i næste uge. På Skejser.dk kan i sætte penge ind. Der kan angives et dagligt maks, sættes penge ind løbende og aktiveres en opsparingsfunktion. For ulve og junior anbefales ca 20 kr dagligt til slik.

Pas godt på armbåndene!

Spejderne har også fået udleveret lejrmærket. Det skal sidde på højre bryst på den gamle uniform og på venstre arm på den nye.

Vi har lavet og udleveret en folder om hvordan I kan hjælpe jeres barn til den bedste lejroplevelse. Den er også vedhæftet her:
Sådan får dit barn den bedste lejroplevelse

Specielt ift. kontakt til jeres barn, ser vi meget gerne at de ikke sker op aftenen. I stedet anbefaler vi omkring frokosttid og vi vil meget gerne informeres om eventuelle aftaler i laver med jeres barn.

 

Pakkeliste

Spejderne/juniorne/ulve pakker selv, ulve/junior med nødvendig forældrehjælp. Pak gerne i klare fryseposer/ klare IKEA poser, så det er nemt at finde rundt i.

Standard findes på https://lystrupgruppe.dk/lystrup-gruppe/pakkeliste/pakkeliste-til-sommerlejr/

Specielt

  • Varm hat til aftenen og skyggende kasket til dagene.
  • Støvler/vandresko der er gode at gå i – vi kommer til at gå rigtig meget!
  • Armbåndsur
  • Badetøj
  • Lille taske til at have med på aktiviteter til vand + evt. regntøj
  • Skiundertøj/handsker/varme sokker til kolde og måske våde aftener