I weekenden var ulveungerne på en eventyrlig weekend i eventyrligt vejr i eventyrskoven.

Lørdag var ulveungerne på rejse rundt i eventyrenes verden. De hørte eventyret om Tusindskind, som egentlig var en rigtig prinsesse, som lavede suppe til en konge. Derfor skulle ulvene selv lave deres frokost: Bålsuppe. To og to fik de en gryde, så de kunne lave suppe med det de allerbedst kunne tænke sig.

Lørdag eftermiddag var ulvene rundt ved forskellige eventyr: De mødte heksen fra fyrtøjet, som ville have dem til at klatre højt op i et træ, for at hente det magiske fyrtøj. Heksen fra Hans og Grethe var der også, og hun prøvede at fede ulveungerne op med pandekager. Klodshans havde lavet en slynge, så man kunne kaste med mudder – eller bolde. Askepot havde brug for hjælp til at blive klar til bal på kongeslottet og hos den standhaftige tinsoldat skulle der laves tinsmykker.

Lørdag aften var der både tid til hyggeligt lejrbål foran kaminen og mørkevandring efter Hans og Grethes spor før det var tid til at gå til køjs. Jeg tror ikke der var en eneste ulveunge, der hørte slutningen på godnathistorien – der var hurtigt helt stille i sovesalen.

Søndag morgen var der tillidsøvelser og morgenandagt før formiddagens vilde aktivitet: Prinsessepaintball. To hold skulle se hvem der først fik fat i modstanderens prinsessehat. Man blev skudt med melbolde, så det var ikke let at komme hen og lede.

Tusind tak for en dejlig weekend.