Godt nytår! Vi håber, I er kommet godt ind i det og at I har haft nogle skønne juledage.

Vi glæder os til at se jer igen! Nogle af jer allerede på søndag til nytårsparaden. Det bliver en skøn dag i den friske luft, med spændende aktiviteter. Hvis der er flere, der har lyst til at være med, kan I kontakte mig. I er også velkomne til at møde op i kirken, hvis I ikke kan være med til hele arrangementet. Det er kl 11 i Lystrup Kirke. Det kunne være skønt med lidt flere sangere til det optrin, vi har øvet os på 🙂

Tirsdag d. 10. januar har vi vores første rigtige ulvemøde i 2017. Vi lægger ud med en aften med vinterbål og båltapas. Husk derfor at få godt med varmt tøjpå, som også gerne må lugte af bålrøg og glæd jer så til at smage de lækreste bål-hapsere.

I de næste måneder skal vi ellers arbejde videre med vores førstehjælpsmærkeog vi begynder på et nyt mærke, der handler om vejr, vind og eksperimenter. Vi skal også have om koder, lidt om dyr og på fastelavnsløb i februar. Programmet kan snart ses på hjemmesiden 🙂

Weekenden d. 25-26. marts tager vi på weekendtur. I skal nok høre meget mere om det, men sæt allerede nu et X i kalenderen.

Kristi Himmelfartsdag d. 25 maj er der ulveturnering i vores distrikt. Her skal vi løse opgaver og dyste mod andre ulvebander

Sommerlejr

I lederflokken har vi snakket meget om sommerlejr og drøftet for og imod de forskellige muligheder. Det er sådan, at i år er der den store “Spejdernes lejr”, for alle spejdere i hele Danmark. Spejdernes lejr afholdes hvert 5. år. Der forventes at komme 40.000 spejdere. Det er en stor oplevelse, men kan også være en stor mundfuld for en ulveunge. Desuden er det en dyrere lejr end normalt.

Vi har dog besluttet at sommerlejren i år bliver Spejdernes lejr. Det gør vi, fordi vi synes vi har en velfungerende og harmonisk ulveflok, så vi mener, vores ulve er så gode, at de vil få en masse ud af at opleve så stor en lejr. Lejren er fra d. 22 juli til d. 30. juli. Vi forventer at tage afsted med ulvene fra d. 26. juli og være med til lejren slutter d. 30. juli. Vi skal nok give jer meget mere info hurtigst muligt.

Vi regner med, at deltagerprisen bliver ca 1.100 kr. Hvis prisen er et problem eller du gerne vil dele betalingen i flere bidder, så kontakt Sune, vores gruppeleder. Ham kan du fange enten en tirsdag i Spejderhuset eller på [email protected]

I kan læse mere om Spejdernes Lejr 2017 på www.sl2017.dk.

 

Mange ulvehilsner fra
Lederne