img_3228.jpg

Lige nu er vi ved at tage mærket “på opdagelse” i ulveflokken. Mærket er beskrevet sådan her: “Ulve kan begejstres, fascineres og udvikle sig, når de får lov til at gå på opdagelse på ukendte steder. Gennem mærket skal ulvene ud til grænsen af det trygge og kendte, derud hvor det er sjovt at gå på opdagelse.Man lærer både noget om sig selv og kammeraterne, og man finder ud af, hvordan man opmuntrer sig selv og hinanden til at nå længere, end man troede, at man kunne.”

Alt dette prøvede ulvene i denne weekend, hvor vi var på opdagelse i Mols bjerge. Og hold nu op, hvor er de seje, de ulve. 11 ulve var med og alle opdagede de kunne vandre 20 km. Nogle gange var det hårdt, men vi hjalp hinanden med at klare det. Nogle gange glemte vi også helt, at benene var trætte. Vi opdagede nemlig en masse ting i naturen. Biller, græshopper og frøer, en død fugl, en død snog og et par flade stålorm. Men det bedste var nok alligevel et flot dyreskelet. Flere af tingene blev slæbt med i mange km – bl.a den døde snog og stålormen, selvom det lugtede lidt i posen. Et par drenge udfordrede også dem selv ved at bære ekstra tasker, til stor glæde for de andre ulve. -Ulve er virkelig gode til at hjælpe hinanden.

Efter turen var det skønt at flinke forældre havde lavet aftensmaden, og det var spændende at høre hvor langt de ældre spejdere havde gået. Weekenden var nemlig for hele gruppen. Det er dejligt at mærke spejderfællesskabet både enheden men også på tværs af enheder. Der var bare en god stemning hele tiden og glade børn og voksne. Tusind tak for en god weekend til jer alle.

Ulvehilsner fra Akela