Lørdag d. 24. september er vi blevet inviteret til at holde batterievent på Store Torv i Aarhus sammen med firmaet European Recycling Platform.

Derfor er alle juniorer og tropspejdere inviteret til vores event, hvor vi sammen med repræsentanter skal tage imod batterier og vigtigst lave spændende aktiviteter for de shoppende folk i byen.

Undersøgelser har vist, at 39 procent af alle brugte batterier ender i skraldespanden i stedet for på genbrugspladsen. Det belaster miljøet, når batterierne bliver brændt af i stedet for at blive genbrugt.

Det vil vi gerne slå et slag for.

Tirsdag d. 20. september skal både juniorer og tropspejdere arbejde med batterier og energi. Vi skal både blive klogere på batterier, men også lære lidt om strøm. Hvad er strøm eksempelvis for noget, og hvorfor er det lige, at det er så farligt at smide batterierne i skraldespanden?

Alt det finder vi ud af på mødet, samtidig med at vi forbereder et par aktiviteter til lørdagens event. Her skal vi stå på Store Torv fra klokken 12.00 til 16.00. Vi giver frokost, snacks og et flot mærke til uniformen som tak.

[flexevents listtype=full eventkey=13814730890544838b1d9213a250359b2208505c6629fb91 tags=””]