IMG_2036[1]

For et par uger siden var juniorspejderne så heldige at strande på en (næsten) øde ø! Heldigvis var de godt forberedte!

I møderne op til havde juniorspejderne været igennem benhårde forberedelser, inden vi skulle på den ultimative Robinson Crusoe tur, på vores helt egen øde ø!

Vi har bl.a. lavet vores egne kopper af kokosnødder, og bue og pil, til når vi skulle fange aftensmaden på øen. For to uger siden strandede vi så endelig på den øde ø (helt tilfældigt). Der var godt nok nogle skøre indfødte der rensede tagrender og spiste burgere, men de blev hurtigt trætte og forsvandt.

Vores første udfordring var, hvor vi skulle sove! Men vi fandt heldigvis nogle materialer til at bygge en bivuak af, så vi kunne ligge og se lige ud på stjernerne. Undervejs blev der skaffet mad med hjemmelavede fælder (der blev bl.a. fanget kylling) og udforsket på øen. For at kunne komme væk fra øen blev der samlet en masse granris, så vi kunne bygge en granris båd med presenning og reb.
De fjollede indfødte havde efterladt et enormt bål, så ild var ingen mangelvare, da vi skulle lave lækker aftensmad med de fundne ingredienser!

Lige da alle var ved at være trætte, og gerne ville i bivuaken, kom den indfødte danse-kannibal frem og ville holde fest, danse og synge hele natten lang. Heldigvis kunne man på øen finde en soveblomst, som man meget snigende kunne komme i danse-kannibalens gryde. Så blev der endelig fred! Selvom det var en tropisk ø, blev det alligevel lidt koldt om natten, så det var godt man lå tæt i bivuaken.

Søndag blev båden søsat og sendt over havet. Havet viste sig dog at være meget lavvandet, så båden var lige ved at gå på grund! Derfor blev alle tørklæderne transporteret over til fastlandet. Den vellykkede hjemfærd blev fejret med kage 🙂