^07578978A88A1A9DB8897AA153DFA0510E6C28CD863903C4EB^pimgpsh_fullsize_distr

20160127_201458
I aften har der været gang i spejderhuset….og så på en ganske almindelig onsdag tænker du nok. Men arrangørerne havde valgt en onsdag – og så må man jo flytte sit spejdermøde en enkelt dag. Men heldigvis kunne de fleste spejdere være med alligevel.

Spejderne skulle deltage i scoutzone-løbet, en dyst med andre spejdere fra hele Danmark, et løb der foregår online via skype og email, arrangeret af nogle gæve spejderledere et sted i Danmark. På løbet får spejderne 15 poster de skal løse – i den anden ende af hver post sidder en postansvarlig og sender opgaver til spejderne. 4 af vore egne ledere (Ida S, Monica, Sune og Christian) var nogen af dem der sad som postansvarlige.

Historien for løbet foregik omkring Spejdercenter CPH, hvor en gammel loge skulle holde til. Spejderne skulle i løbet af aftenen lave mad, lave sære udklædninger (godt vi har en masse udklædningstøj), binde knob, laver online-opgaver, binde knob, løse koder og meget andet….måske for at gøre sig fortjent til at blive medlem af logen.

Alle spejdere var begejstret for hele arrangementet, så mon ikke vi deltager igen næste gang det bliver muligt.

I kan se billeder fra aftenen her