Kære juniorer

Så er spejderåret 2016 i gang, og vi ledere glæder os meget til et nyt halvt år. Du kan allerede nu se hele vores program her.

Men inden vi går til alt det sjove, så er der lige en praktisk information:

Jeg, Christian, holder en pause fra de ugentlige spejdermøder fra februar og frem til sommerferien pga. praktikforløb på min uddannelse. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis I fremover melder afbud til Line på telefon 21 64 08 04 eller mail [email protected].

Nok om det. Lad os kigge på vores weekendture, og skriv endelig datoerne i kalenderen, så vi kan få flest muligt med.

Weekendture

Nytårsparade i Spejderhuset d. 17. januar kl. 12.00

Søndag d. 17. januar har vi nytårsparade og håber at se så mange som muligt. Læs mere her.

MGP-tur med Skelager i Spejderhuset d. 20. til 21. februar

Vi vil rigtig gerne invitere jer til en hyggelig aften i Spejderhuset, hvor vi skal spise lækker MGP-mad, pynte op til MGP-fest, se børne-MGP og hygge os til vi ikke holde øjnene åbne mere. På turen har vi inviteret spejderne fra Skelager med.

Vi mødes d. 20. februar klokken 18.00 i Spejderhuset. Vi slutter søndag formiddag. Tilmelding her.

24 Silkeborg d. 11. til 12. marts i Silkeborg

24 Silkeborg er et spejderløb, som foregår over 24 timer i Silkeborg-området. Løbet begynder fredag aften klokken 19 og slutter lørdag klokken 19. Vi tager med og prøver kræfter med anderledes poster og udfordringer.

Mere info og tilmelding kommer på mail, når vi nærmer os. Læs mere på 24silkeborg.dk.

Robinson Cruise-tur til Skovhytten 30. april og 1. maj

I foråret skal vi bruge et par møder på at forberede os til turen, hvor vi leve som overlevende på en øde ø. Vi skal med garanti opleve noget, som I aldrig har prøvet før. Kom med og byg jeres egen hule, find mad i skoven og forsøg at slippe væk fra øen, så vi kan komme hjem igen.

Mere info og tilmelding kommer på mail, når vi nærmer os.

Sommerlejr 2016 2. juli til 9. juli

Om mindre end seks måneder skal vi på sommerlejr. Og i år går turen til Moselund Spejdercenter, som ligger lidt uden for Aarhus. Her skal vi deltage på Marselis Distrikts distriktssommerlejr, Aroslejren 2016. I alt regner vi med at skulle på lejr sammen med 300 spejdere fra Aarhus.

Lejrens tema er vikinger, og i løbet af ugen skal vi opleve lejrlivet med rafter, mad over bål og sove i telt krydret med vikingeudsmykning, togter og vikingefest.

Læs mere om lejren på Aroslejren.dk, og følg lejren på lejrens facebookside.

Prisen for lejren bliver 1.000 kroner. De første 150 kroner betales allerede i februar sammen med forhåndstilmeldingen. Mere info kommer på mail.

Vi glæder os til et spændende halvt år

Det var alt for nu.

Har I spørgsmål til ovenstående, så skriv endelig eller grib fat i os efter møderne om tirsdagen.

Med spejderhilsen
Juniorlederne