Lystrup Gruppe har gennem KFUM-Spejderne i Danmark fået mulighed for at modtage mikrosponsorater gennem foreningen Klubliv Danmark. Og du kan være med til at støtte gruppen. Det er gratis, og du kan nemt tilmelde dig online.

KlubLiv Danmark er en mulighed for at støtte klublivet og spejdergrupper i Danmark. Modellen er udviklet af DGI i samarbejde med Nets. Det betyder, at du ved at tilmelde dit Dankort kan være i gang med at støtte gruppen økonomisk. Og det koster selvfølgelig ikke dig ekstra. Sponsoratet kommer fra butikken, som betaler et mindre beløb, hver gang du handler i butikken.

I løbet af 2014 svingede danskerne Dankortet over en millard gange, så det kan hurtigt give penge i kassen, hvis man melder sig til. Penge, som vi kan bruge til spejderture, materialer eller store lejre.

Grib en folder i spejderhuset, læs mere på Klubliv Danmarks hjemmeside eller tilmeld dit Dankort til Klubliv Danmark her.

Sådan fungerer det

ResizedImage600240-4-trin-m-tekst

Læs mere om konceptet på Klubliv Danmarks hjemmeside.